Drukas pakalpojumi

Sākums > Pakalpojumi

Dodam iespēju jebkuram
nodrukāt jebko
uz jebkā

Klientus nēsājam uz rokām!
Izpildām visas klientu vēlmes!
Nav speciālu prasību drukas failiem!

Nedaudzi mūsu drukas pakalpojumi

Uzlīmju druka
Izgatavojam uzlīmes kustīgām un nekustīgām lietām, ikdienai un svētkiem, reklāmai un drošībai, sīkas un milzīgas, daudz un maz, uz papīra un plēvēm, caurspīdīgas, abpusējas, UV izturīgas, laminētas, vārdu sakot, visiem dzīves gadījumiem.
Etiķešu druka
Melnbaltas etiķetes ar svītrkodiem katrs drukā pats, bet košu, izteiksmīgu, krāsainu etiķešu izgatavošanu visvienkāršāk ir uzticēt speciālistiem. Realizējam visdrosmīgākās idejas!
Kreklu apdruka
Apdrukājam t-kreklus un citus tekstila izstrādājumus. Dodam vispilnīgāko skaidrojumu, kā tas tiek darīts un kādi risinājumi ir pieejami. Palīdzam izvēlēties, atbildam uz visiem jautājumiem. Pieņemam pasūtījumus, apdrukājam paši vai izmantojam citu firmu pakalpojumus, pēc tam piegādājam.
Kanvas druka
Izgatavojam kanvas pēc individuāla pasūtījuma. Sūti attēlu, mēs to uzlabosim pēc tavas vēlēšanās, izdrukāsim uz audekla, uzstiepsim uz rāmja, piegādāsim, piekārsim pie sienas.
Baneru druka
Baneri ir vislētākais reklāmas veids. Baneri ir daudz un dažādi, ir materiāli iekštelpām un āra apstākļiem, tie ir lieli un mazi, smagi un viegli, blīvi un caurspīdīgi.
Platformāta druka
Ir pats par sevi saprotams, ka drukājam uz platformāta materiāliem – dažādām plēvēm un papīra. Izgatavojam banerus, plakātus, posterus, afišas, stendus, fototapetes un citus liela izmēra apdrukājamus izstrādājumus.
Iepakojuma apdruka
Kartona kastes ar firmas logo, krāsaini apdrukāts iesaiņojums, divpusēja kartona apdruka, kas palielina kompānijas imidžu un lojalitāti brendam, kā arī palielina pārdošanas apjomu.
Foto Polaroid stilā
Jauna dzīve vecām fotogrāfijām. Esošu foto noformēšana Polaroid stilā, kas rada īpašu noskaņu. Oriģinālas idejas interjera noformēšanai ar šādām momentfoto kartītēm.
Kalendāru druka
Kreatīvas idejas, nestandarta forma, skaists noformējums. Mēs savus pasūtītājus nekādi neierobežojam, izvēlies tādu kalendāru, kāds tev patīk. Izdomā savu, kāpēc ne.
Ēdienkaršu drukāšana
Ēdienkarte kā tava restorāna vizītkarte. Dizaina izstrāde, ieskaitot satura rādītāju, ieliktņus, fotogrāfijas, krāsu izvēli, un, protams, drukāšana.
Lietošanas instrukciju druka
Instrukcijas, ko pievieno precēm. Gan lētas, sīkā drukā, uz plāna papīra, melnbaltas, gan dārgas, uz krītpapīra, visās krāsās, ar dizainu.
Dāvanu apdruka
Poligrāfiski ražotas dāvanas: biznesa suvenīri, kalendāri, bloknoti, dienasgrāmatas, maisiņi ar brenda logo, kastītes ar visneiedomājamāko zīmējmu.
Bukletu druka
Bukleta kā reklāmas instrumenta izstrāde un drukāšana. Mērķis, stils, teksts, attēli, locījumu vietas, materiāls. Izgatavojam visu no idejas līdz rezultātam.

Drukājam visu! Tāpēc vienkārši raksti, ko vēlies saņemt!

Piegāde
Piegāde Latvijā
Rīgā piegāde par velti
Atgriešana
Preces atgriešana
Patērētāju tiesību aizsardzība
Droši maksājumi
Droši norēķini
Klienta dati ir aizsargāti un maksājumi ir droši
Kvalitātes garantija
Laba kvalitāte
Vairāk nekā 10 gadu pieredze un apmierināti klienti
Individuāls sortiments
Ekskluzīvi tev
Izgatavošana tikai pēc pasūtījuma, individuāli izstrādājumi
Ekoloģiskums
Rūpes par veselību
Izmantotie materiāli ir nekaitīgi veselībai

Zaļš ķeksītis Rīga
Zaļš ķeksītis Jelgava
Zaļš ķeksītis Liepāja
Zaļš ķeksītis Rēzekne
Zaļš ķeksītis Valmiera
Zaļš ķeksītis Ogre
Zaļš ķeksītis Daugavpils
Zaļš ķeksītis Jūrmala
Zaļš ķeksītis Ventspils
Zaļš ķeksītis Rēzekne
Zaļš ķeksītis Jēkabpils
Zaļš ķeksītis Salaspils